Reč stručnjaka

Ne sadrži kortikosteroide i bezbedan je za upotrebu u dužem vremenskom periodu kod dece starije od 18 meseci i odraslih.

STRUČNJACI UPOZORAVAJU

Ukoliko se dugotrajne, višegodišnje tegobe izazvane alergijama ne leče, mogu da uzrokuju pojavu astme, upalu sinusa, polipe i konjuktivitis.

“Nasaleze Allergy Blocker 800mg” sprej za nos sa prirodnom celulozom u prahu brzo olakšava tegobe obolelima od alergijskog rinitisa iˇpruža im efikasnu i bezbednu zaštitu tokom cele godine. Kada prah dospe u sluzokožu nosa, stvara se tanak, providan, zaštitni gel-omotač koji za sebe vezuje alergene iz vazduha. Na taj način oni ne dolaze u kontakt sa osetlijvom sluzokožom nosa, što sprečava nastanak alergijske reakcije, a ukoliko su simptomi alergije već prisutni, tegobe se brzo ublažavaju.

“Nasaleze Allergy Blocker 800mg” tretira i uzrok nastanka alergije, ne samo simptome. U njegovom sastavu su prirodni inertni prah celuloze i prah mente.

NAJNOVIJI ČLANCI

Alergijska kijavica/rhinitis allergica

Alergijska bolest je jedna od najčešćih nezaraznih bolesti i zbog svoje velike učestalosti naziva se “epidemijom 21. veka”. Alergija je imunska reakcija na molekule proteina, alergene, i predstavlja najčešće hronično zapaljenje sluznice disajnih puteva.

Problemi bolesti gornjih disajnih puteva kod dece

Prehlada i grip jedni su od najčešćih povoda za posetu lekaru, kao i za izostanak sa posla ili iz škole. Od ukupnih lekarskih pregleda kod lekara opšte prakse ili pedijatara čak oko 30% čine akutne respiratorne infekcije.

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.