NASALEZE Allergy blocker

ŠTA JE ALLERGY BLOCKER?

Nasaleze Allergy Blocker je praškasti sprej koji ublažava simptome alergijske reakcije – brzo i efikasno!

Zato počnite da koristite Nasaleze Allergy Blocker pre pojave prvih simptoma.

Borba protiv polenske kijavice i alergije nije jednostavna, ali 100% prirodni Nasaleze sprej vam omogućava da nesmetano obavljate svakodnevne aktivnosti kako u zatvorenom prostoru tako i u prirodi.

Nasaleze Allergy Blocker deluje preventivno i sprečava alergijski rinitis, a u slučaju pojave alergijske reakcije ublažava simptome brzo i efikasno.

KAKO DELUJE NASALEZE

Kliničke studije su pokazale da se prirodnim jačanjem nazalne sluzi filtriraju alergeni iz vazduha čime se postiže da samo čist vazduh stiže do pluća.

Nasaleze deluje tako što formira sloj u vidu bezbojnog gela koji oblaže nazalni put čime blokira alergene i prašinu sprečavajući njihovo vezivanje za receptore i razvoj alergijske reakcije.

INDIKACIJE

Nasaleze Allergy Blocker preventivno deluje u borbi protiv polenske kijavice i alergije.

Redovnom primenom smanjuje se verovatnoća nastanka alergija na alergene iz vazduha i bitno poboljšava kvalitet života.
Pored preventivnog delovanja osnovna indikacija za primenu Nasaleze Allergy Blocker-a je blag ili srednje teški alergijski rhinitis:

1. SEZONSKI ALERGIJSKI RINITIS

Javlja se svake godine u sezoni polena i cvetanja. Uzroci su: polen trave, drveća,
korova…

2. HRONIČNI ALERGIJSKI RINITIS

Javlja se u toku cele godine. Uzroci su kućna prašina, grinje, životinjske dlake, kućni
ljubimci.

KLINIČKE STUDIJE

Efikasnost Nasaleze Allergy Blocker-a dokazana je u 20 objavljenih ili prezentovanih kliničkih studija u kojima je učestvovalo preko 1.000 osoba (dobrovoljaca, Ispitanika) u nekoliko zemalja sveta.

Dvostruko slepa, placebo, kontrolisana studija sprovedena je 2013.godine pod nazivom “Nazalno primenjen prah celuloze u sezonskom alergijskom rinitisu kod odraslih sa alergijom na polen trava.”(1)

Vodeći ekspert za alergije koji je učestvovao u studiji tvrdi da je efikasnost Nasaleze Allergy Blocker-a u pogledu smanjenja simptoma alergijskog rinitisa uporediva sa rezultatima dobijenim primenom nazalnih kortikosteroida i oralnih antihistaminika. (“ Stepen smanjenja simptoma u studiji sa Nasaleze Allergy je uporediv sa uobičajenim rezultatima placebo kontrolisanih studija nazalnih kortikosteroida i oralnih antihistaminika.”)

U ispitivanju zadovoljstva korisnika sprovedenom 2016. godine 97% učesnika odgovorilo je da je zadovoljno rezultatima (efikasnošću) preparata i da bi ponovo kupili Nasaleze Allergy Blocker.

References:
1 Aberg N, Ospanova TS, Nikitin NP, Emberlin J, et al. A Nasally Applied Cellulose Powder in Seasonal Allergic Rhinitis in Adults with Grass Pollen Allergy: A Double-Blind, Randomized, Placebo-Controlled, Parallel-Group Study. Int Arch Allergy Immunology 2014; 163:313-318
2 Nasaleze Customer Satisfaction Survey 2016

KOME JE PREPARAT NAMENJEN?

Zaštitite celu porodicu od alergijskih reakcija na prirodan način uz Nasaleze Allergy Blocker!

Ovaj praškasti sprej mogu da koriste i odrasli i deca starija od 18 meseci pod nadzorom odrasle osobe, trudnice i dojilje.

Nasaleze je praškasti sprej ne sadrži antihistaminike, steroide i druge lekove, ne izaziva pospanost i nema poznata neželjena dejstva.

SASTAV

Nasaleze Allergy Blocker je 100% prirodan sprej koji sadrži 2 glavna sastojka.

98.5%

HIDROKSIPROPILMETIL celuloza u prahu

1.5%

Pepermint prah

UPOTREBA

U cilju efikasne zaštite od vazdušnih alergena, koristite Nasaleze 1-3x dnevno kako bi se održavao zaštitni film na sluzokoži nosa.

Važno je da proizvod aplikujete posle svakog pražnjenja nosa, posebno pre izlaganja sredini sa visokom koncentracijom alergena u vazduhu. Takođe, imajte na umu da dejstvo proizvoda traje 6 sati nakon aplikacije.

KAKO SE KORISTI?

1

Izduvajte nos

2

Protresite bočicu i uklonite poklopac

3

Pre prvog korišćenja pritisnite bočicu tako da mlaz dosegne oko 15cm visine

4

Stavite vrh bočice u nos i stisnite 1-2 puta u svaku nozdrvu lagano udišući

5

Zatvorite bočicu i čuvajte na suvom

*nemojte udisati duboko niti zabacivati glavu unazad

GDE KUPITI?

Nasaleze Allergy Blocker možete da pronađete u svim bolje snabdevenim apotekama.

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.